Donează

APEL LA ACȚIUNE UNITARĂ PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA BOLILOR CARDIOVASCULARE ÎN ROMÂNIA

Fundația Română a Inimii (FRI) are drept obiectiv statutar promovarea sănătății cardiovasculare și a pevenției bolilor cardiovasculare în conformitate cu principiile și
proiectele Societății Române de Cardiologie. FRI are ca scop prioritar susținerea proiectelor, programelor, registrelor și a tuturor manifestărilor științifice și publice ale SRC în paralel cu programe, proiecte și manifestări științifice proprii.
În contextul acestui obiectiv Fundația Română a Inimii a desfășurat de la înființarea sa o multitudine de acțiuni. O parte dintre acestea le puteți vedea pe site-ul FRI (www.romanianheart.ro)

Apelul Fundatiei Romane a Inimii
FUNDATIA ROMANA A INIMII
CUI: 26337477
BANCA TRANSILVANIA
IBAN: RO31BTRL04101205M66498XX

 

Prin intermediul prevederii 3.5% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcţiona 3.5% din impozitul pe venit, plătit statului, către Fundaţia Română a Inimii.

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci o parte a bugetului de stat asupra căreia puteţi decide cui va fi alocată. În cazul în care nu redirecţionaţi cei 3.5 % din impozitul pe venit acestia vor reveni statului.

Pentru a putea redirecţiona 3.5% din impozitul pe venit trebuie să:

  1. Descarcaţi formularele formularul 230 (pentru contribuabili cu venituri din salarii)
  2. Să îl completaţi cu datele dumneavostră si datele Fundaţiei Române a Inimii (nu vă faceţi probleme dacă nu cunoaşteţi suma corespunzatoare pentru ca va fi calculată de către organele fiscale).
  3. Să il trimiteţi la administraţia financiară de care aparţineţi până pe 15 mai 2021 (găsiţi aici adresele ANAF)

Dacă doriţi mai multe informaţii în legatură cu procedurile sau scopurile în care vor fi folosiţi bani redirectionaţi vă rugăm să ne contactaţi la [email protected].

În conformitate cu O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obţinute prin completarea formularelor 230 nu pot obţine informaţii cu caracter fiscal din care să reiasă „identitatea vreunei persoane fizice”. În cazul în care doresc, persoanele, pot să comunice fundaţiei faptul că au depus formularele respective.

 

Vă mulţumim!