• slider1
  • slider1
  • slider1
  • slider1
  • slider1
  • slider1

Viziune, misiune, valori

Viziune, misiune, valori

VIZIUNEA Viziunea noastră este ca fiecare locuitor al României să se bucure de o viaţă lungă, activă şi sănătoasă, fără a dezvolta boli cardiovasculare ce pot fi prevenite – în special infarctul de miocard şi accidentul vascular cerebral. .

MISIUNEA este aceea de a reduce riscul de boli cardiovasculare al tuturor cetăţenilor din România. .

RESPONSABILITATE - Fundaţia Română a Inimii şi-a stabilit obiectivele strategice – acestea vor fi revizuite periodic în funcţie de rezultate.

INDEPENDENȚĂ - Fundaţia Română a Inimii a fost creată de Societatea Română de Cardiologie, cu scopul de a reduce suferinţa provocată de morbiditatea şi mortalitatea de cauză cardiovasculară.

Fundaţia activează independent de partidele politice şi de alte interese economice.

Oameni si parteneriate

Apreciem resursele vitale asigurate de către toţi cei care se implică în acţiunile Fundaţiei şi se bazează pe competenţele individuale, cunoştintele şi experienţa acestora. Susţinem colaborările şi parteneriatele cu structurile legislative şi executive ale statului, cu organizaţiile comunitare, industria şi alte părţi interesate de efortul de a ne duce misiunea la îndeplinire.

Fundaţia îşi propune să îi susţină cu respect, dedicaţie şi onoare pe toţi cei care lucrează alături de ea şi pe cei pe care-i reprezintă în cadrul comunităţii.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a putea fi la curent cu cele mai recente acţiuni şi informaţii.